Växtsorg, djursång har släppts

Nu har min debutdiktsamling Växtsorg, djursång släppts officiellt. Den ges ut av det lilla fina förlaget Black Island Books som huserar i Luleå.

I måndags kväll läste jag upp ur den i Författarförbundets lokaler i Stockholm inför en väldigt kvalificerad och trevlig publik. Stämningen var intim och det var extra roligt att se så många poeter där. Johan Jönsson (som verkade väldigt sympatisk), Anna Hallberg (lite tipsy men med mycket att berätta), Pär Hansson (var väldigt sympatisk), bäste Jonas Gren och den alltid undefundige Per Klingberg. Sedan var där också en drös med författare, bla. Selene Hellström som kommer med en ny roman på Lejd i vinter.

Övriga som läste var Eva Ström, Peo Rask, Stefan Foconi och Sofia Roberg, alla med sina distinkta röster, vilket gav en fin mångfald.

Såhär beskrivs diktsamlingen av förlaget:

I Sverige har det mystiska inom poesin tigit still sedan modernismens död, kanske med undantag av Ann Jäderlunds diktning. Gunnar Strandbergs diktsamling Växtsorg, djursång försöker presentera det oförklarliga som gömmer sig precis bakom realitetens tunna skal med en elegisk och existentiell vidöppen röst, och tar avstamp i människans plågsamma förvandlingar och den förunderliga kärleken.

Kan köpas via Bokus. Observera: begränsat antal!

http://www.bokus.com/bok/9789186115937/vaxtsorg-djursang/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s